Pohod za življenje

Vabljeni na Pohod za življenje, 2. oktobra 2021.
Zberemo se ob 9.30, v Ljubljani, na Levstikovem trgu pred Šentjakobsko cerkvijo. Udeležba na pohodu je seveda brezplačna. Zaradi lažjega načrtovanja nakupa priložnostnih spominskih daril za vse udeležence in poteka dogodka vas prosimo, da se prijavite na povezavi.

Na nas je, da bo Ljubljana, v soboto 2. oktobra 2021 dihala skupaj z nerojenimi otroki ter njihovimi mami in očeti, še posebej s tistimi, ki so v stiski.

Pohod za življenje je enkratna priložnost v letu, da javno pokažemo, da nam gre za pravico do življenja nerojenih otrok, da se zavzemamo za pomoč mamam in očetom v stiski, tako da bi vsi spočeti otroci lahko zagledali luč dneva in lepoto sveta.

Zakaj je pomembno, da pridemo na Pohod za življenje? Zato, ker je to odlična preventiva za naše otroke, vnuke in druge sorodnike, da se bodo izognili tragični izkušnji splava. Sprejmite odločitev, da boste prišli na Pohod za življenje, pogovarjajte se s svojimi otroki in mladostniki o tem, morda pripravite transparent in ga ponosno prinesite s seboj. Program bo lep, pester in živopisen, na kožo pisan vsem generacijam. Zato res prav vsi dobrodošli.
Več na: http://24kul.si/6-razlogov-zakaj-je-pomembno-da-grem-na-pohod-za-zivljenje-2021

Pohod za življenje bomo izvedli v skladu z navodili NIJZ, nosili bomo maske in ohranjali medsebojno razdaljo, tako da bomo zmanjšali možnost okužb ter pokazali širni Sloveniji, kako se v času epidemije zavzema za pravične cilje in hkrati skrbi za zdravje.
Več o tem: http://24kul.si/cim-prej-se-prijavite-pohod-za-zivljenje-2021

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.