ŠTUDENTSKI DOM

FRANČIŠKOV ZAVOD ZA VZGOJO, IZOBRAŽEVANJE, VERSKO DEJAVNOST IN KULTURO MARIBOR
Frančiškov študentski dom (FŠD)
Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 7
SI-2000 Maribor

Davčna številka: 61840025
TRR: SI56 0451 5000 3267 662

Frančiškov študentski dom (FŠD) najdete v središču Maribora, v prvem nadstropju frančiškanskega samostana in deluje v okviru Frančiškovega zavoda Maribor. Mirno okolje samostana in neposredna bližina lokalov, najrazličnejših trgovin, pošte, bank in sredstev javnega prevoza omogočajo kar najboljši izkoristek študijskega časa. Dom je trenutno namenjen samo fantom.

Od študentov v našem domu pričakujemo vestno opravljanje študijskih obveznosti in kvalitetno preživljanje preostalega časa s sodelovanjem v kakšni od skupin, ki gradi na krščanskih vrednotah, prostovoljnem delu ali krajših akcijah. Vse naštete možnosti so gotovo velik pripomoček pri osebni, duhovni, kulturni in skupnostni rasti.

PRIJAVA:
Kandidati za bivanje v FŠD izpolnite PRIJAVNICO in napišite kratko predstavitev sebe in svoje družinske razmere oz. socialno stanje.

Kontakt:
Frančiškov zavod za vzgojo, izobraževanje, versko dejavnost in kulturo Maribor
Frančiškov študentski dom
Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 7
SI-2000 Maribor
fsd.mb@ofm.si
tel.: 02/ 22 85 113
FB: fsdmaribor

Direktor: br. Janez Papa

Kapacitete:
Frančiškov študentski dom nudi 20 ležišč: 1 troposteljno sobo, 1 apartma dveh enoposteljnih in ene dvoposteljne sobe, 4 apartmaje dveh enoposteljnih sob in 5 enoposteljnih sob.

Sobe imajo svoje toaletne prostore in brezžični dostop do interneta. Na voljo je ena skupna čajna kuhinja in skupni družabni prostor s TV, prostor za fitnes. Študentje si lahko tudi sami v domu operejo perilo.

Hišni red v FŠD >>>