ŠTUDENTSKI DOM

FRANČIŠKOV ZAVOD ZA VZGOJO, IZOBRAŽEVANJE, VERSKO DEJAVNOST IN KULTURO MARIBOR
Frančiškov študentski dom (FŠD)
Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 7
SI-2000 Maribor

Davčna številka: 61840025
TRR: SI56 0451 5000 3267 662

Frančiškov študentski dom (FŠD) najdete v središču Maribora, v prvem nadstropju frančiškanskega samostana in deluje v okviru Frančiškovega zavoda Maribor. Mirno okolje samostana in neposredna bližina lokalov, najrazličnejših trgovin, pošte, bank in sredstev javnega prevoza omogočajo kar najboljši izkoristek študijskega časa.

Od študentov v našem domu pričakujemo vestno opravljanje študijskih obveznosti in kvalitetno preživljanje preostalega časa s sodelovanjem v kakšni od skupin, ki gradi na krščanskih vrednotah, prostovoljnem delu ali krajših akcijah. Vse naštete možnosti so gotovo velik pripomoček pri osebni, duhovni, kulturni in skupnostni rasti.

V našem domu je možno tudi subvencionirano bivanje. Podrobnosti >>>

PRIJAVA:
Kandidati za bivanje v FŠD izpolnite PRIJAVNICO, napišite kratek življenjepis v katerem opišite tudi svoje družinske razmere oz. socialno stanje in predložite priporočilo domačega župnika.

Kontakt:
Frančiškov zavod za vzgojo, izobraževanje, versko dejavnost in kulturo Maribor
Frančiškov študentski dom
Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 7
SI-2000 Maribor
fsd.mb@ofm.si
tel.: 02/ 22 85 113

Direktor: br. Janez Papa

Kapacitete:
Frančiškov študentski dom nudi 20 ležišč: 1 troposteljno sobo, 1 apartma dveh enoposteljnih in ene dvoposteljne sobe, 4 apartmaje dveh enoposteljnih sob in 5 enoposteljnih sob.

Sobe imajo svoje toaletne prostore in brezžični dostop do interneta. Na voljo je ena skupna čajna kuhinja in skupni družabni prostor s TV, prostor za fitnes. Študentje si lahko tudi sami v domu operejo perilo.

Hišni red v FŠD >>>